CURIERUL CONSERVATOR, o publicatie nonprofit si necenzurata
PAPAGALUL REPUBLICAN. Nr. revizie pagină: 125 .
Capitole media
. Prima pagina
. Internațional
. Antimondializare
. România
. Emigratia romana
. Manipulare media
. Educație
. Sănătate
. Ecologie
. Crestinismul nostru
. Știință
. Monarhia noastră
. Umor
. Papagalul Republican
. Imagini din România
. Pentru Demnitate
. Jurnalism necenzurat
. Știați că...
. Arhiva
. Legături Externe
. Redacția

Scutul Creștin Românesc

.
 
Initiative
. 
Sesizări


Căutare:
Viața românească între irosire și trădare.
Informații din și despre România debililor și criminalilor

Limbrici și insecte republicane!
Muțumim atât limbricilor, muștelor cât și tuturor târâtoarelor republicane, fără de care aceste pagini nu ar fi existat niciodată!
(Detaliu din fresca portretului colectiv.)

 
Republicanii criminali legați!!!!
Așa arată viitorul "responsabililor" criminali din administrația republicană de azi, după ce ne vom ocupa temeinic de ei! Noi știm și putem să facem rapid legalitae și curățenie în cocina republicană! Motto-ul nostru: TOLERANȚA ZERO!

 

Știri alternative din și despre republica bananieră a generațiilor mancurtiste

Actualitatea 2009

Selecții arhivă

 

08.2009 Performanțele romaniadei ating nebănuite cote la exportul peste hotare, motivând Apusul civilizat la găsirea unor noi forme de auto-apărare împotriva disperaților, a brutelor și criminalilor venetici. Guvernul lui Berlusconi legalizează acum patrulele cetățenești de vigilanți, care încearcă împreună cu unitățile armatei italiene, să păstreze pacea italienilor asaltați de lifte degenerate și criminale, nefiind un mare secret că majoritatea cazurilor sunt constant produsul eșecurilor sociale, morale și educative ale republicii România.

Vigilanții italieni -deveniți acum perfect legali- sunt bine organizați și motivați, unele asociații ale acestora, așa precum Garda Națională Italiană, dispunând chiar de uniforme proprii și o tehnică avansată de luptă, inclusiv un avion de recunoaștere. Acum, când cadrul legal a fost clar stabilit, este foarte probabil că numărul mioriticilor căzuți în plasa vigilanților va crește vertiginos și aceștia vor fi returnați masiv în spațiul lor Carpato-Dunărean... talpa mioritică a iadului, de unde aceștia vor fugi naturalmente la prima ocazie, către noi orizonturi și opurtunități, dar cu siguranță către unele ceva mai accesibile decât urbele italiene, păzite acum și mai vârtos de vigilanții benevoli și inimoși. Detalii aici.

07.2009 Irlandezii din Belfast s-au săturat de lifte, păduchi și lipitori. Cu atacuri, amenințări explicite sau cuvinte mai mult decât dure, localnicii semnalizează clar că s-au săturat și începacum să trimită înapoi, către țările de origine, gloatele care le-au invadat țara și cultura: indieni, pakistanezi polonezi, români sau țigani... sau români țigăniți... sau țigani romanizați... ceva de genul acesta.

Etnia cu pricina e greu de stabilit din reportajele mediilor, care-și garnisesc articolele cu poze tipice de "români", unii cu pielea suspect de neagră, făcuți colet pentru retrimeterea în spațiul lor mioritic de origine.

..........................


România de azi: Lipsă de educație și moralitate, împreunate cu imbecilitatea unei administrații locale republicane fără pic de responsabilitate. Youtube dă o voltă prin Bihor -probabil cel mai jegos și corupt județ- pentru a arăta a x-a oară, fața reală a României...

RAHAT! 02.2009 Sunt Românii de azi "leproșii" indezirabili ai lumii civilizate?! O exagerare grosolană -și calculată- a massmediei sau o realitate durerosă, de netăgăduit?

Cine nu cunoaște știrile massmediei, fie cele imbecile și țigănite dâmbovițene sau cele de calitate ale jurnaliștilor străini, care toate au aici un numitor comun nefericit, punând România și populația ei pe ultimul loc la toate capitolele civilizației contemporane?

Nu vă chinuim cu detaliie arhicunoscute. Lună de lună, știrile ne țin la curent cu isprăvile brutelor mioritice ieșite din cușcă, deoarece de mult nu mai este vorba numai de apucăturile și tradițiile ancestrale ale minorității țiganilor, cea numeros pripășită pe aici, prin lumea civilizată și prosperă, niște țigani care în realitate sunt la fel de mult "români" cât aceștia sunt unguri, italieni, spanioli, francezi get beget. Faptul că mereu e vorba de "țigani români" ține în speță de tactica masoneriei de a transforma România în țara tuturor țiganilor din Europa (despre asta altă dată).

Februarie 2009 e o lună care nu face excepție. Pe ecrane și pe paginile publicațiilor, puroiul republican se etalează în toată dizgrația lui: "Un român care a vrut să fure o mașină la Roma a fost la un pas să fie linșat"
, sau "doi români au fost împușcați într-o ceartă, sâmbătă 20.02, în orașul spaniol San Sebastian de los Reyes", etc. ș.a.m.d. iar luna nu s-a terminat încă.

Motivul fenomenului? Cu riscul de a ne repeta, nu putem decât să atragem atenția elitelor imbecile și iresponsabile ale republicii România, faptul că EI, acești criminali lacomi și fără Dumnezeu, ocupă posturi în stat fără a-și îndeplini misiunea, obligația profesională pentru care au depus jurământul și pentru care sunt bine plătiți. Să le amintim: De furat știți să furați, dar la altceva vă duce mintea voastră cretinizată?!!

Voi elitele republicii ați trădat iară interesele României prin ignorarea educației publice responsabile și de calitate!. VOI, acecești criminali republicani ați transformat instituțiile statului într-o parodie balcanică, într-o caricatură grotească a statului modern contemporan!

Datorită VOUĂ, infractorii din România sunt lăsați liberi pe toate drumurile, în loc ca aceștia să fie neutralizați, adică să fie imediat prinși, condamnați și încarcerați cu toleranță zero, curat și legal, întocmai așa cum se procedează în statele civilizate precum SUA (unde în treacăt fie spus, această pleavă inevitabilă este folosită la munca gratuită de utilitate publică, aport ce ar prinde bine unei Românii jegoase, cu drumuri, sate și orașe infecte, o Românie transformată încet dar sigur în șatra Europei).

Al doilea factor vinovat de apariția fenomenului brutelor mioritice este instituția familiei românești. Aceasta suferă de tulburări grave precum degradarea morală, vidul de valori românești și creștinești, suferă de sărăcie cruntă, fiind primitivizată de deceniile marxismului, iar mai apoi de crimele numeroase ale tranziției și de capitalismul tâmp, balcanic, al zilelor noastre.

Familia românească este probabil în cea mai mare criză imaginabilă de când România a devenit un stat cu instituții și identitate proprie: avem sărăcie -atât materială cât și emoțională cruntă-, avem copii abandonați, copii abuzați, avem copii delăsați aiurea în fața televizoarelor sau în îngrijirea unor bunici neputincioși, avem cămine distruse de alcolism, emigrare, drog și alienare mintală.

În final, menționăm al treilea factor care intervine și nu este deloc în coada listei: Biserica zisă și cea "Națională". Popimea, în speță cea BOR-istă, ar trebui să-și depășească ACUM egoismele propriilor burtihane burdușite, sau toate celelalte obsesii pur materialiste gen "modernizări" și lărgiri ale lăcașurilor de cult *, pentru a merge -mult și pe jos- către poporul mic și mare, cu vorba și fapta de Duh creștinesc...

Să facem curat în România! Muncă, dăruire (commitment oameni buni!) și toleranță zero! Trăim în România contemporană (și nu numai) era giurulelelor, a mârlanilor, a hoților și a jegoșilor leneși. Se simte și se vede peste tot. Suntem deja la cel puțin două generații depărtare de ultimii români -cei ai anilor ' 40- care aveau integritate morală și competență socială, buni străbuni care aveau credință în Dumnezeu, care aveau onoare, români muncitori ce posedau sensul responsabilității și cel al datoriei față de instituția familiei și față de comunitate. E timpul unei cotituri radicale dacă vrem să mai salvăm ceva din rămășițele civilizației românești!

Dacă primenim ACUM elitele, dacă schimbăm RADICAL instituțiile, dacă reîntărim ACUM instituția familiei și dacă reușim să trimitem cu adevărat Mesajul Creștinesc în România profundă, până în ultimul coclaur de țară, numai atunci vom pune capăt fenomenului brutelor mioritice și numai atunci vom avea, în cazul unor confruntări și insinuări antiromânești, dreptul unei replici ca de la egal la egal, cu toți acei detractori și mincinoși străini, fie ei indivizi aparent "singuratici" sau dintre aceia organizați, care se ascund în spatele unor instituții.

Nu este loc de cârpeală sau jumătăți de măsură, deoarece inamicii României sunt pe cale de a împlini un act mârșav de degradare irevocabilă a ființei neamului românesc (a se vedea aici și articolul de mai jos, despre metisaj și inginerie socială).

Alte variante nu există pentru România, poate în afara desființării totale a țării și eventuala reconstrucție a neamului sub instituțiile performante și stabile ale străinilor, adică practic transformarea teritoriului național într-o colonie (ce s-ar afla cel mai probabil în aria UE care este sub control și regie germano-austriacă), asta cu toate riscurile și incertitudinile de rigoare.


* În treacăt fie menționat, că toate aceste obsesii le-au primit subit numai după ce fură cadorisiți cu libertate prin 1989 de alții, inclusiv de către Biserica Catolică; dacă ar fifost după această castă popească republicană, românii ar fi urlat și astăzi ura Marx! și trăiască Partidul Comunist!


 


Irlanda s-a săturat și ea de români, îi expediază acum colet retur către spațiul lor mioritic, pentru a evita o refulare violentă a populației autohtone împotriva acestor pribegi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Afiș spaniol contra câinilor și românilor.
Aviz: Se interzice intrarea fără permisiune prealabilă a câinilor și românilor, în caz contrar...
(Băieți deștepți spaniolii, măcar știu să agațe corect drapelul tricolor,
pe când la românii din romaniadă, în 8 din 10 cazuri e afișat invers, CU CAPUL ÎN JOS! Viva Espana! Singura nedumerire: treaba cu românii e clară, dar cu câinii ce aveți măi oameni buni ?!)

 

Despre dispariția rasei albe și soarta creștinilor
 
Înstrăinarea și țigănirea accentuată a României nu sunt simple accidente ale istoriei

Ceea ce urmează este un extras din discursul rabinului Rabbinovich, ținut pe data de 12 ianuarie 1952, în fața unei adunări evreiești din Budapesta. Aceste rânduri au fost publicate prima dată în revista americană Common Sense și au fost republicate în numărul din septembrie al publicației Canadian Intelligence Service.

Rabinul Rabbinovich declară:

"Ne vom împărtăși deschis identitatea noastră, înrudidă cu rasele Asiei și Africii. Vă pot spune cu certitudine că în acest moment se naște ultima generație de albi. În numele interesului pentru pace și pentru eradicarea tensiunilor rasiale, comisia noastră de control va interzice albilor de a se împerechea între ei. Femeia albă trebuie să conlocuiască cu elementele raselor nergoide, iar bărbatul alb va trăi cu femeia neagră.

Astfel rasa albă va dispare, deoarece metisajul între negri și albi înseamnă finele rasei albe și astfel, cel mai periculos inamic al nostru, va deveni numai o amintire a istoriei. Vom intra apoi într-o eră nouă, de zeci de mii de ani de pace și prosperitate, era Pax Judaica, unde rasa noastră va domni fără împotrivire peste întreaga lume. Inteligența noastră superioară ne va garanta păstrarea puterii absolute peste popoarele metisate."

Strategia de distrugere a populației albe este în plină desfășurare. Actualmente s-a trecut de prima fază, cea deja împlinită și numită multiculturalism, fază pe perioada căreia milioane de asiatici și negroizi necreștini au fost implantate în sânul neamurilor albe și creștine europene.

Faza actuală este cea a metisajului între populația localnică și populațiile artificial introduse prin măsurile administrative ale ultimilor decenii. Faza metisajului nu este nicicum un mare secret, această practică de ingineria socială fiind declarată deschis și în repetate rânduri în mediile centrale, inclusiv în nucleele media sataniste precum postul oficios franco-german ARTE, avantgardistul prin care francmasoneria mistifică cu predilecție istoria și introduce numeroase concepții "noi" și revoluționare.


Halal media: Pe lângă numeroase nuclee radio, web și TV, postul avantgardist franco-german ARTE, sărbătorește și el cu laude nimicirea rasei albe, prin etapa actuală a metisajului. Cartea unei obscure turcoaice, care are ca singure merite faptul că-și răspândesște materialul genetic prin RFG/Europa, devine pentru jurnaliștii masoni, un admirabil act eroic, revoluționar, demn de menționat ca model (30.11.2008).

Un fenomen în plină dinamică: În 2008, Uniunea Europeană -bârlogul komisariatelor democratiste anticreștine- a prezentat oficial dar foarte discret, prin biroul ei de "statistici", un program de aducere suplimentră a nu mai puțin de 50 de milioane de negri din Africa. Deci nu suntem nicicum în fața unor scenarii sau scheme obscure de complot presupus, așa cum ar fi fost poate cazul prin anii 50, pe când bătăiosul Rabbinovich făcea declarațiile de mai sus. Azi, prin coroborare riguroasă de fapte foarte reale, se crează o imagine clară și dramatică a situației creștinului alb și astfel, declarația rabinului Rabbinovich devine demnă de a fi luată foarte în serios.

Influențele negroide și anticreștine sunt introduse azi asiduu în cultură, în viața profesională și în toate ramurile vitale ale societății, de cele mai multe ori cu un cinism tipic, complotiștii folosindu-se chiar de banii și instituțiile contribuabilior albi și creștini. Astfel, azi practic nu mai există ramuri ale societății albe și creștine moderne, unde să nu fie promovați obsesiv scriitori, prezentatori, actori, muzicieni, analiști și tot felul de directori negroizi sau asiatici, elemente venetice care apar în forță prin mediile, instituțiile și prin partidele politice controlate de masonerie. Nu ne poticnim nicicum de fenomenul unui B. Hussein Obama, kenianul de la Casa Albă, cu toate că acesta intră perfect în temă.


Reclame, filme, ambalaje, cataloage... You name it! Mediile controlate central sunt pline de mesaje directe sau de sugestii indirecte, subliminale, care îndeamnă la metisaj, fiind sistematic îndreptate împotriva albilor și în mod foarte special, împotriva bărbatului alb și creștin...

Mesajul imaginii: Pielea albă trebuie arsă cu forța! Arta ca bătaie de joc față de copilul (viitorul) alb.
... Artele degenerate și corozive, controlate acum de agenții neomarxiști ai școlii din Frankfurt, promovează invariabil imaginea negroidului forte, inteligent, rafinat, în timp ce albul este portretizat ca fiind un gunoi (white trash) degenerat, imbecil și retrograd, care stă cu valorile lui -și prin culoarea pielii sale- în drumul sfântului progres. Noile generații sunt astfel îndoctrinate -soft, domol, dar foarte constant- cu ideea că dacă ești alb, ești inferior și demodat, tinerii de azi imbibând sub aceste presiuni, fără discenământ și drept de apel, secrețiile subumane negroide: muzică cretină hip-hop/rap, violență, primitivism civic, imoralitate, consum drog, etalare țigănească de obiecte stridente de lux/ bijuterii și aur, ura impotriva elitelor sau sexul animalic.
Vă puteți imagina ce s-ar întâmpla dacă fotografia "artistică" de sus ar fi invers, adică una cu un bărbat alb care "calcă" un copil negroid (care reprezintă aici, ca metaforă, promisiunea și speranța viitorului)?! Știți cine ar sări imediat ca ars?!! Da?! Atunci știți exact și cine este susținătorul din spatele acestei ticăloase inginerii sociale.

Fenomenul metisajului este foarte puternic, fiind de întâlnit până și în societățile care nu ar avea alibiul unui trecut colonial sau o tradiție a imigrației, așa că îl întâlnim și în România contemporană. În ultimile decenii, numeroase elemente negroide au apărut aici subit în cultură, nu în ultimul rând și pe ecranele românești, asta făra a lua în cont puzderia emisiunilor muzicale unde produsele primitive, violente și vulgare ale negrilor, sunt administrate non-stop și gratuit (suspect!) publicului românesc debusolat.

Culmea ridicolului absurd, grotesc: Un negroid filosofează agitat la un post TV "românesc", taman despre perenitatea personajului... Bulă în cultura populară românească de azi. Textul original: " Ha mou' uit Bolaa?" adică pe românește "A murit Bulă?" Un specialist român, sau orcine altcineva, fie unul care măcar să știe corect limba română, nu a fost de găsit de către producătorii emisiunii... sau mai exact, acești agenți au căutat cu totul altceva de la bun (rău!) început.

 

 

Tupeiștii în acțiune: Un alt negroid, de data asta unul uns -din motivele enunțate mai sus- taman moderator de emisiune, împarte generos sminteală și primitivism obscen la PORC-TV (PROTV) postul debililor din România.

 

 

 

La noi situația ia și o... coloratură adaptată local. În acele ramuri unde negroizii sunt -încă- imposibil de găsit și promovat în deplină lipsă a profesionalismului și a bunului simț, regimul mason republican face apel, ca ersatz, la minoritatea țiganilor. Astfel se explică țigănirea extrem de accentuată și ultra-rapidă a societății românești în valurile istoriei venite nu numai după "emancipările" francmasonice de la 1848, ci mai ales după loviturile masonice din 1947 și 1989.

Fruntea țării are umbre: Din ce în ce mai multă țigănie obscenă, primitivă, borâtă, invadează programatic cultura și civilizația românească, punându-și ireversibil pecetea pe societate și structuri, de la mass-media, la (in)cultură, până la administrația ticăloasă și hoață republicană. Ditamai crucifixul de aur care să bălăbăne la grumazul ipochimenului nu este un semn modest, creștinesc, ci dimpotrivă, o bătaie de joc. Notați și femeia albă, care servește/asistă, ba chiar admiră "perla" de adunătura.

 

Aici e vorba de țigănire accentuată și rapidă prin discriminare pozitivă și metisaj sistematic, o coroziune moral-socială, care invariabi, în asaltul ei nimicitor,l nu exclude nici moravurile, nici tradițiile și nici cultura românească; puseuri antinaționale, după care fiecare revenire la normalitatea autentic românească, devine din ce în ce mai grea, mai incertă și mai precară.

Negroizi și anticreștini fac bancuri proaste despre Crăciun
Crăciun politic corect: La televiziunile republicane sunt prezentate emisiuni populare de "umor", unde jegul pseudo-artiștilor se etalează cu negroizi și anticreștini, care-și bat joc de Sărbătoarea Crăciunului. Acestea nu sunt simple accidente sau rătăciri, ci fac parte din asaltul ocult împotriva românilor.

 

Calată exact pe modelul negrilor din SUA, anti-cultura republicană masonă secretează cărți, care din apucături și barbarisme, construiesc
în mod artificial o "cultură" și o "civilizație" identitară româno-țigănească. A se vedea că țiganii, din țigani obișnuiți ce sunt, s-au metamorfozat în rromii anilor 90, ca azi să fie numiți oficial "romani".

Mediile din străinătate numesc deja România ca fiind țara țiganilor. (Carte de scribul manelist M. Merfea, fiind aici vorba de, nici mai mult nici mai puțin, decât de Editura Didactică și Pedagogică București! Incredibil dar foarte adevărat! Așa se "educă" azi tineretul român!!)

Copii

 

Mediile centrale occidentale intensifică mesajul acesta prin mijloacele specifice propagandei de massă. Aici un capture din 2010 despre "copiii României", un material fabricat de TIMES sub etichetele de "România" și "cultură". (Copii de țigani, puși la coadă pentru dulciuri și prezentați sub titlul "România". În Occident, fostul șef "român" al diplomației "române", Mihai Răzvan Ungureanu, a fost -și din păcate mai este încă- unul dintre principalii promotori ai acestei formule de inginerie socială români=țigani, agentul mason lucrând (în prezent la SIE!!!) strâns cu cei care controlează și dețin medii centrale precum TIMES-Londra. Clic pe imagine pentru un capture mai larg.)

CopiiDat fiind că rezistența noastră creștină, românească, fu aproape în întregime decimată fizic și moral, iar resturile ei sunt azi infiltrate și manipulate -strict și tactic- din interior și din exterior prin intermediul masoneriei, societatea deschisă (cui?!!), românească, este lipsită de apărare, se metisează, se țigănește și este degenerată în ritm alert sub masca democrației, a multiculturalismului, a sincretismului religios, dar mai ales sub influența cultului minorității.Se va trezi oare la realitate -până nu va fi prea târziu- o nouă generație conștientă și responsabilă de tineri români? Vor mai avea oare acești tineri timpul și energia necesară unei reveniri trainice în matca neamului, deoarece aici nu suntem în fața unei simple coexistențe naturale, normale și pașnice între culturi și rase, ci suntem în fața unui asalt ocult și mârșav împotriva albilor și creștinilor, fie ei români, unguri, germani, francezi, italieni, spanioli etc. atac întocmai precum cel anunțat de Rabbinovich în 1952, în sumbrul său discurs de la Budapesta.

Motivațile și forțele din spatele asaltului împotriva albului creștin

Cine -și din ce motive- investește atâta energie și amar de timp, pentru a dezrădăcina, a dezmoștenii și descreștina neamul românesc? Pentru a înțelge pe Rabbinovichul de mai sus, trebuiesc cunoscute obligatoriu unele elemente esențiale de tradiție talmudică. Talmudul este o colecție de texte -în esență o puzderie de eseuri încâlcite, de inspirație satanistă (cabala!)- care se ocupă în genere de aspectele rasiale și materiale, cele multe musai iscate de interpretările aiurite ale textelor biblice (VT dar și cu referiri la NT!) rânduieli găunoase, clai-grămadă practicate orbește în sânul comunității de religie iudaică. Acest vraf de hârțoage al rabinilor cu talente de scribi fu ferm integrat în canonul iudaismului cam prin prima parte a primului mileniu după nașterea Domnului Isus Christos, și asta foarte probabil cu intenția expresă de a delimita pe acei primi creștini, care erau și ei iudei, de restul lor tribal, cel virulent anticreștin al fariseilor.

Talmudul e mai mereu încâlcit și aiurit, atingând nu de puține ori un ridicol delirant care ar invita la hohote de râs, asta de nu ar fi muntele de cadavre pe care acesta l-a produs prin autoriatea sa, dar talmudul nu omite să fie foarte explicit și clar, în numeroase fraze și idei, în sensul delimitării rasiale, care -în treacăt fie menționat- sunt niște pasaje pline de ură drăcească și de o ticăloșenie, viclenie și duritate inimaginabilă față de Isus Christos și creștini. Aceste texte clare, care nu lasă nicum loc dubiilor sau interpretărilor -cât de erudite și pline de rafinament s-ar dori acestea- sunt motivul principal pentru care talmudul fu ținut secret pentru aproape două milenii, ținut departe de scolastica creștină, departe de limbile și culturile magnifice, nobile, superioare, ale albilor. Situația s-a schimbat. Azi beneficiem de traduceri exacte, care sunt ușor accesibile celor interesați, responsabili și treziți. Adevărul e la îndemâna tuturor!

Cu toate că traducătorul acestuia, Rev. I. B. Pranaitis, fu asasinat, fructul muncii sale, textul talmudului, ne-a rămas , acesta fiind azi o sursă elementară, care ne dezvăluiește mecanismul intim și motivațiile care stau de milenii la baza luptei împotriva albilor și a creștinilor: elitismul, subversia și anticreștinismul nu sunt numai elemente pasagere sau emblematice, ci sunt chiar elementele definitorii, intrinseci, esențiale ale iudaismului. Așadar, în numeroase pasaje întâlnim postulate, sumedenie de reglementări și porunci, având presupusa "supremație" a evreilor ca subiect, așa precum în pasajul Sanhedrin 58b, care în esență dixit: "Dacă un ne-evreu lovește un evreu, ne-evreul trebuie ucis, deoarece lovind un evreu e sinonim cu a lovi pe Dumnezeu". Anticreștinismul e piesa de rezistență a talmudului, acesta întărind repetat declarațiile de "supremație" și "întâietatete" (rasială și nu neapărat cultic-rituală!), prin numirea sistematică a ne-evreilor, inclusiv a noastră a creștinilor, ca simple "animale", care nu au nicio valoare umană (goy=animal, despre INRI găsim referiri în Sanhedrin 106a-106b sau Gittin 56b-57a; evocator în jargonul lor, aceștia folosesc pentru fetele creștine, albe, epitetul de șicsă=cadavru/carcasă de porc etc.etc.). Nu mai facem referiri la pasajele talmudice pătimașe, îndreptate împotriva lui Isus Christos. Sunt jalnice și nu merita atenția noastră...

Să nu uităm nicicând: Cât de oribilă această scriptură, cât de netrebnici și dezumaniza(n)ți promovatorii ei, cât de abjecte practicile LOR, cât de feroce aceste lupte anticreștine ce suntem azi obligați a suporta ar fi, nu trebuie să disperăm! Lucrătura satanei nu are nici izbândă și nici viitor, căci trebuie știut că Isus Christos distruge definitiv și pentru totdeauna legile omenești și inumane ale talmudului, aceasta cu toate că ceva inteligență și solidaritate românească nu ne poate strica în actuala situație.

Mai multe informații în acest sens, extrem de pertinente și amănunțite, pot fi găsite în cartea românească -rarisimă- a călugărului Neofit, un evreu învățat și onest, convertit la Creștinism.

Res ipsa loquitor

Ca întotdeauna atunci când lumina ajunge până în ungherele întunecoase ale complotoștilor, intervine reflexul negării totale ca principală stategie de apărare, astfel, autenticitatea textul rabinoviciului de mai sus fiind puternic contestată de unii, adică tocmai de adepții și beneficiarii acestei lupte rasiale, anticreștine și antinaționale. Suntem deci martorii unei făcături aberante sau în fața unei realități de netăgăduit? În primul rând "lucrurile" adică rânduielile statale sociale, morale, culturale și economice de azi ne vorbesc clar și răspicat de la sine, confirmând întocmai, prin fapte, fără echivoc, spusele lui Rabinovich!! Vedem, auzim și simțim pe pielea noastră, foarte real, spiritul exprimat de Rabinovich. Nu-i destul pentru a clarifica "chestiunea" autenticității?

O caracteristică a tuturor comunităților de esență tribală, precum cea evreiască, cea germană, țigănească, etc. este aceea că pe lângă dimensiunea rasială întâlnim și una esențială a ierarhiei, adică o puternică ierarhizare a structurilor mahărilor, a celor care înfăptuiesc ceva în, sau pentru, comunitatea respectivă: iudeul nu va acționa fără girul rabinului, țiganul va tremura de autoritatea bulibașei, iar neamțul nu va da definitiv nici măcar semne de viață, fără un ordin explicit venit "de sus". Din haita tribală nu va ieși deci nimeni cu o inițiativă proprie, cu o viață liberă... proprie, fenomenul mioritic al românului fistichiu, cel ieșit subit și ca ciupit de viespi, cu treburile și ideile lui, numai după bunul lui plac, cu mușchii și mintea sa creață în rolul de ghid suprem, fiind un fenomen inimaginabil, de neîntâlnit la tribali. Este deci logic faptul că, pentru a proba spusele lui Rabinovich, trebuie să dăm obligatoriu de acțiuni sau de declarații probatoare, documentate și/sau arhivate ca atare, acestea fiind potrivite pentru pentru dovada infailibilă prin coroborare.

O privire în activitatea marxiștilor este mai mult decât evocatore, este demascatoare și arată cum directivele rabinului din Budapesta lui 1952 AD se implementează pas cu pas, în proporție de 100%. Numai 5 ani mai târziu, în 1957, o țară creștină, civilizată, creată cu iscusința și mintea creștinului alb (printre ei fiind și sute de mii de români!!), devine țelul declarat al anticreștinilor, o minoritate negroidă fiind deja la îndemâna atacatorilor. Este vorba de Statele Unite, iar cel în cauză este Israel Cohen, un lider al mișcării subversive marxiste. Spusele lui Cohen sunt documentate conform standardelor stricte profesionale americane și sunt arhivate în Congressional Record din 1957AD la tema "Un program rasial pentru secolul XX". Din pagina 8559, îl cităm pe Israel Cohen:

"În America ne vom îndrepta spre o victorie subtilă. În timp ce vom asmuți minoritatea neagră împotriva albilor, ne vom preocupa să inoculăm albilor un complex al vinovăției în fața exploatării negrilor. Vom ajuta ca negrii să devină prominenți în fiecare aspect al vieții; în domeniul profesional, în lumea sportului, a muzicii și filmului. Cu acest prestigiu nou câștigat, negrii vor fi în stare a se împerechea cu albii și prin aceasta ei vor demara procesul prin care America va cade pradă cauzei noastre" . 1952-1957-2010 QED!

Cohen dixit: "Vom ajuta ca negrii să devină prominenți în fiecare aspect al vieții..."
... vedetele media și film ale premiilor OSCAR, 2010 arată valorile și noua față a culturii "occidentale".

Pentru cazul în care complotiștii infirmă veridicitateai textului cu Rabinovich, fie! Nicio problemă, lucrăm exclusiv cu materialul "clientului". Cine dorește citate veritabile, unele (încă) necontestate, asta
pentru a le corobora și pe acestea cu textul de mai sus, poate recurge la cartea Adevăr și sinteză de Polacco de Ménasce, un opus demascator, care se află (încă) aici. Cine nu are cunoștințe de franceză, poate face simplul exercițiu de a observa -conștient!!- ceea ce tocmai se întâmplă cu el în cotidian. Cine a primit locul de muncă la care tu tocmai ai candidat? Cine s-a mutat în cartierul rezidențial? Cine a primit un credit bancar fără dobândă, sau cu una minusculă, mai mult simbolică? Cine a primit contractul lucrativ de la stat/marea corporație? Ce stă în cartea de literatură a copiiilor tăi? Dar în cea de istorie? La ce se uită copiii tăi? Ce eroi și ce modele de comportament primesc din mass-media? Ce texte, ce idei, ce estetică vehiculează cultura "occidentală"? Care case de cult au fost demolate? Care au fost renovate în același timp? Ce fel de oameni ne conduc prin instituțiile statale și paranaționale? RES IPSA LOQUITOR, faptele vorbesc de la sine!

 


 

Jurnalism necenzurat, un stil nou, dincolo de formulele stereotipe din media tradițională. Nu suntem responsabili pt. conținutul articolelor către care facem trimitere prin link, menționare sau alte tehnici. Informațiile sunt puse la dispoziție conform Chartei ONU pentru Drepturile Omului, în scop educațional și/sau de divertisment.

+ = sistem de notare al știrilor egal 1/3 de corectitudine, competență, demnitate, onestitate, hărnicie și/sau altruism.

IMBECILI!= sistem de notare al știrilor egal cu 1/3 de hoție, minciună, prostie, lașitate, egoism, lenevie, șmecherie și/sau indiferență din actuala Republică Bananieră România

RAHAT!= sistem de notare al știrilor egal cu un zero absolut, antipodul performanței, utilității, civilizației etc. etc.

 

 

...

 

 

Publicitate

Papagalul Republican cârâie melodia democrației învățată după ureche:
PAPAGALU' REPUBLICAN

+++++++++++++++++++

Acțiune anti crime avort și eutanasie.
Clic acum aici!

Citate:

"Am fost niște naivi când ne-am imaginat, la revoluție, că am ieșit din coșmar.
Acum se vede destul de limpede că, după ce ne-a înghițit o bună parte din viață, într-o anormalitate ce devenise pentru noi singura "normalitate" posibilă, comunismul ne stâlcește mai departe destinul într-o libertate pe care nu ne pricepem incă să o trăim, fiindcă ne-am pierdut reflexele unui comportament normal.

De fapt, însăși conceptul de libertate a însemnat mulți ani - și în bună măsura mai înseamnă - doar ieșirea din cușcă.


N-am înțeles și, probabil, nu înțelegem nici astăzi prea bine că libertatea are propria sa ordine. /.../ vechii "actori" forfotesc prin culise și nu și-au uitat rolurile. Pregătesc, poate,
chiar un spectacol nou, care să combine cele
două nenorociri ale secolului, comunismul și
fascismul. /.../

Permiteți-mi să vă reamintesc ce zicea Euripide, că sclavul devine cu adevarat sclav abia când se comportă ca atare."

- Acad. Octavian Paler 1994

+++++++++++++++++++

"Politica, la români, a ajuns o bătaie de joc și o mașină de tocat nervi, destine, vieți omenești. Țopăiala unor maimuțe decerebrate, zi de zi, pe ecranele televizoarelor, demonstrează halul în care ne-am degradat ca popor.

Hai, că ne meritam soarta! Nu mai aveți nici un drept să vă plângeți, frațlor, sunteți complici la propria voastră exterminare...
"

- Alcibiade 2006,originalul, flamboiantul, polemicul, probabil deasemenea indivizibil, real și ... onest.

+++++++++++++++++++


" Sunt convins, că singurătățile mele mult accentuate după Decembrie 1989, se datorează faptului că mi-am păstrat neștirbite convingerile (antimarxiste n.r.), care de fapt nu erau numai ale mele dar și ale acelora care astăzi nu mai sunt, dar ne-au lăsat credința lor - de la care nu mă abat, căci numai clădind pe ea, ca pe umerii unor cariatide ale veșniciei, vom reuși să înățăm altarul Româniilor albe de măine, cum le-a visat poetul desțăraților, Aron Cotruș."

- Dr. Ovidiu Vuia, scriitor român din exil. Una dintre operele sale foarte interesante este cartea Misterul morții lui Eminescu. A înfierat regimul bolșevic din România, dar mai ales, a demascat cu date exacte rețeaua de agenți culturnici -"poeți", "jurnaliști", "sculptori", "pictori"- pe care regimul marxist a construit-o aici în Occident. O rețea de influență și spionaj, care astăzi e bine mersi și după unele mici modificări -de ordin tehnic- mai este încă activă, având pe lângă legăturile cu "organele" de resort, metastaze până în Uniunea Scriitorilor și Academia Română. Profesorul Ovidiu Vuia a avut deasemenea o largă corespondență scrisă cu marele jurnalist Pamfil Șeicaru. Scriitorul Vuia, care în ultimul timp se simțea amenințat de regimul republican, a fost găsit asasinat în 2002, iar manuscrisul de 1000 de pagini al ultimei sale cărți politice, la care tocmai lucra, i-a fost furat.

Unele publicații se găsesc în format .pdf pe platforma scribd.com, dar atenție mare să fie vorba de originaluri, asta deoarece s-au pus în circulație (cine? de ce?) multe falsuri! Cazul Vuia și marea problemă a mizeriei morale și profesionale în "cultura" republicană de azi! Informați-vă corect,profitați de Adevăr, atâta timp cât se mai poate!

+++++++++++++++++++

Salt către resurse suplimentare pe această temă

Și totuși se mișcă!!!Am fost trași de mânecă de tânara generație de "români" care s-a născut și trăiește în străinătate, cunoscând România numai din vacanțe și massmedia. Mesajul? Românii din România sunt talentați și au contribuții valoroase la Youtube! Ne conformăm, publicăm legătura acestui serial haios și ne facem mea culpa. Deasemenea dorim ca astfel de artiști să fie regula și nu excepția pe Youtube!


 

 

 

 


2 mâini, 2 picioare și între urechi un fel de cap românul are! Ghici oare la ce servesc toate astea?

 

 

 

 

 

Demonteză birocrația republicană! Tu ești victima, nu EI !

 

 

NU DA ȘPAGĂ! Intrați realmente în Europa civilizată!

 

 

 

Unde mai ramane azi Omenia Romaneasca?

Marea derivă republicană

Cuvinte, sau combinații comune ale acesora, care sunt pe cale de dispariție, sau despre nu trebuie sperat a le găsi, în viitorul prea apropiat, în lexicul cotidian.

-bună ziua/vă rog/ poftiți/ mulțumesc/ larevedere!
-integritate
-onoare
-cuvânt dat
-virtute
-valoare reală
-demnitate
-național
-decență
-corectitudine
-politețe
-onestitate
-asociație de cartier (neighborhood association)
-pace prin pace
-creștinism aplicat
-calitate
-instituție credibilă
-instituție adevărat publică
-altruism
-românism
-voluntariat
-cauza comună
-familie
-țăranul român
-gratuit
-curațenie
-fără dobândă
-bun / proprietate publică
-consens
-acord comun
-respect
-interesul majorității
-bun simț
-democrație aplicată
-responsabilitate
-inițiativă
-omenia românească
-deja realizat, nu proiectat
-performanță românească
-rigoare
-retrocedare finalizată
-tenacitate
-viață comunitară
-renaturare
-reîmpădurire
-costum național
-meșteșug de tradiție
-fabricat în România
-populație educată
-transparență politică
-dialog în cadru deschis
-participare largă
-control cetățenesc
-inițiativă populară de bază (în sensul grassroots movement resp. militantism asociativ)
-măsură luată imediat și efectiv
-protejarea resurselor naturale
-protejarea arhitecturii tradiționale
-protecția biodiversității și a speciilor specifice României
-protecția monumentelor naturale (parcuri, șosele cu alei de arbori, rezervații naturale ș.a.m.d.)
-produs biodinamic/biologic/ naturist
-sat curat și înflorit
-echitabil
-viitor promițător
-interes national
-reconciliere nationala
-privatizare în beneficiul românilor
-energie liberă
-biosistem
-normalitate
-savoir faire
-stat creștin